Аз също ама като смених бобина и свещите се оправи сигорен ли си за бобините
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прекъсва след запалване!
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеАз също ама като смених бобина и свещите се оправи сигорен ли си за бобинитеDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе знам симптома на бубините. По скоро ако е бубина постояно ще има проблеми. Не знам, не знам... вече нищо не знам...
от миене на мотора преди да я зема .... смених тея две работи и тръгна ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениена мен на ниските ми прекъсваше на високите ги чистеше 2 от 8 те свещи бяха в вода
от миене на мотора преди да я зема .... смених тея две работи и тръгна ....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Лелееее колко съм бил тъп колеги. Проблема ми се оказа развити свещи или по-точно незатегнати. Снощи викам да ги проверя пак дали са работили всички и като тръгвам да развивам те развити. С минимално усилие ги развих. Стегнах ги с динамометричния. Колата направо литна!
Вече го няма звънящия звук при студено запалване който ми приличаше на детонации, а то се чувало от свещите. Ужас. Направо за срамотите.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЛелееее колко съм бил тъп колеги. Проблема ми се оказа развити свещи или по-точно незатегнати. Снощи викам да ги проверя пак дали са работили всички и като тръгвам да развивам те развити. С минимално усилие ги развих. Стегнах ги с динамометричния. Колата направо литна!
Вече го няма звънящия звук при студено запалване който ми приличаше на детонации, а то се чувало от свещите. Ужас. Направо за срамотите.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениее случва се понякога,сега само газ и ляв мегачsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЛелееее колко съм бил тъп колеги. Проблема ми се оказа развити свещи или по-точно незатегнати. Снощи викам да ги проверя пак дали са работили всички и като тръгвам да развивам те развити. С минимално усилие ги развих. Стегнах ги с динамометричния. Колата направо литна!
Вече го няма звънящия звук при студено запалване който ми приличаше на детонации, а то се чувало от свещите. Ужас. Направо за срамотите.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеКазах ли ти че хвърлянето на боб във форума не е вариянтDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщениеПри мен проблема си остава,дори и след затегнати свещиsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
При мен се появи И този проблем
1. Паля - колата не държи обороти и върви към гаснене
2. Подавам малко газ (едва натискам педала) почва дабуботи страшно и гасне
3. Натискам много педала и се изфорсирва идеално.
4. Пак подавам малко газ пак буботи и гасне
5. След 1200 оборота работи перфектно
6. След 3, 4 мин. работа се оправя всичко.
7. Докато чакам за минат 3, 4 мин да се оправи оборотите са нестабилни. 900 - 1200 - 1100 -700 - аха да угасне - пак 1200 и ей така се менят.
8. После падат на 840 и седят стабилно. В движение не играят!
Същия проблем....
Един майстор ми твърди че е от потенциометъра на педала на газта...
Идей?
В четвъртък съм на майстор , но да знам за какво да се подготвя психически
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение...
Същия проблем....
Един майстор ми твърди че е от потенциометъра на педала на газта...
Идей?
В четвъртък съм на майстор , но да знам за какво да се подготвя психически
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеДа бе ама уж ги бях стегнал предния път. Аз нямам навика да стягам до скъсване. Явно бая съм се отпуснал или съм ги оставил за притягане и съм забравил... знам ли... баси...
Comment
Comment