Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсва след запалване!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз също ама като смених бобина и свещите се оправи сигорен ли си за бобините
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      Аз също ама като смених бобина и свещите се оправи сигорен ли си за бобините
      Не знам симптома на бубините. По скоро ако е бубина постояно ще има проблеми. Не знам, не знам... вече нищо не знам...
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Не знам симптома на бубините. По скоро ако е бубина постояно ще има проблеми. Не знам, не знам... вече нищо не знам...
        на мен на ниските ми прекъсваше на високите ги чистеше 2 от 8 те свещи бяха в вода
        от миене на мотора преди да я зема .... смених тея две работи и тръгна ....
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          на мен на ниските ми прекъсваше на високите ги чистеше 2 от 8 те свещи бяха в вода
          от миене на мотора преди да я зема .... смених тея две работи и тръгна ....
          Нямам проблем със запалването.

Comment

Лелееее колко съм бил тъп колеги. Проблема ми се оказа развити свещи или по-точно незатегнати. Снощи викам да ги проверя пак дали са работили всички и като тръгвам да развивам те развити. С минимално усилие ги развих. Стегнах ги с динамометричния. Колата направо литна!

Вече го няма звънящия звук при студено запалване който ми приличаше на детонации, а то се чувало от свещите. Ужас. Направо за срамотите.

Comment

Лелееее колко съм бил тъп колеги. Проблема ми се оказа развити свещи или по-точно незатегнати. Снощи викам да ги проверя пак дали са работили всички и като тръгвам да развивам те развити. С минимално усилие ги развих. Стегнах ги с динамометричния. Колата направо литна!

Вече го няма звънящия звук при студено запалване който ми приличаше на детонации, а то се чувало от свещите. Ужас. Направо за срамотите.
              е случва се понякога,сега само газ и ляв мегач
              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                е случва се понякога,сега само газ и ляв мегач
                И аз така викам ..... даже без ляв .....

Ramstein - Benzin

Comment

Казах ли ти че хвърлянето на боб във форума не е вариянт
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Казах ли ти че хвърлянето на боб във форума не е вариянт
                    Да бе ама уж ги бях стегнал предния път. Аз нямам навика да стягам до скъсване. Явно бая съм се отпуснал или съм ги оставил за притягане и съм забравил... знам ли... баси...

Comment

При мен проблема си остава,дори и след затегнати свещи

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                        При мен проблема си остава,дори и след затегнати свещи
                        черно пуши ли ти от ауспуха гори ли ти много бензин

Ramstein - Benzin

Comment

Не пуши черно , гори ми 9.3 някаде.

Comment

При мен се появи И този проблем

1. Паля - колата не държи обороти и върви към гаснене
                            2. Подавам малко газ (едва натискам педала) почва дабуботи страшно и гасне
                            3. Натискам много педала и се изфорсирва идеално.
                            4. Пак подавам малко газ пак буботи и гасне
                            5. След 1200 оборота работи перфектно
                            6. След 3, 4 мин. работа се оправя всичко.
                            7. Докато чакам за минат 3, 4 мин да се оправи оборотите са нестабилни. 900 - 1200 - 1100 -700 - аха да угасне - пак 1200 и ей така се менят.
                            8. После падат на 840 и седят стабилно. В движение не играят!

Същия проблем....
                            Един майстор ми твърди че е от потенциометъра на педала на газта...

Идей?

В четвъртък съм на майстор , но да знам за какво да се подготвя психически

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                              ...
                              Същия проблем....
                              Един майстор ми твърди че е от потенциометъра на педала на газта...

Идей?

В четвъртък съм на майстор , но да знам за какво да се подготвя психически
                              Подготвителни курсове!
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                              []=о===о=[]

Comment

Да бе ама уж ги бях стегнал предния път. Аз нямам навика да стягам до скъсване. Явно бая съм се отпуснал или съм ги оставил за притягане и съм забравил... знам ли... баси...
                                Стягат се с 10n/m

Comment

Working...
                                X